ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΑΣΟΥ ΓΑΙΤΑΝΗ

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

| | |
Την υποστήριξη του στον Ανεξάρτητο Υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο και την υποψηφιότητα του με τον συνδυασμό "Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ" ανακοίνωσε με δήλωση του ο δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας Αναστάσιος Γαϊτάνης.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης του.

«Στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές κρίνεται το μέλλον της Καλλιθέας για την επόμενη δεκαετία. Οι ελλείψεις και τα προβλήματα της πόλης μας πολλά. Βρώμικοι και σκοτεινοί δρόμοι, σπασμένα πεζοδρόμια, έντονο κυκλοφοριακό, κανένας δημοτικός χώρος στάθμευσης, ελάχιστες παιδικές χαρές και καθόλου πράσινο. Επιπρόσθετα υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η τελευταία ευκαιρία ανάπτυξης που δημιουργεί η ανάπλαση του χώρου του πρώην Ιπποδρόμου.
Έχουμε την ίδια δημοτική αρχή για 20 χρόνια που, όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα, αδυνατεί να δώσει λύσεις. Είναι περισσότερο από εμφανές ότι ο Δήμαρχος κ. Κώστας Ασκούνης πάσχει από πολιτική κόπωση. Δεν έχει όραμα και πρόγραμμα για το μέλλον της πόλης μας. Είναι χαρακτηριστική η προσπάθειά του να παρουσιάσει ως «επίτευγμα» της διοίκησής του την ανάπλαση του Ιπποδρόμου όταν όλοι γνωρίζουμε ότι το έργο αυτό αποτελεί συμφωνία προηγούμενων Κυβερνήσεων με το Ίδρυμα Νιάρχου. Δεν υπάρχει ούτε ένα δημοτικό έργο ουσίας που να ξεκίνησε και να ολοκληρώθηκε εντός της τρέχουσας δημοτικής θητείας.
Θεωρώ ότι η Καλλιθέα έχει ανάγκη από μια σύγχρονη δημοτική αρχή με γνώση των προβλημάτων της πόλης μας. Έχει ανάγκη από ανθρώπους με όραμα και διάθεση για δουλειά. Η Καλλιθέα του 2020 περνά μέσα από τις φετινές εκλογές. Στην Καλλιθέα του 2020 δεν μπορούν να μας οδηγήσουν οι άνθρωποι του 1990.
Η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του κ. Δημήτρη Κάρναβου για το δημαρχιακό θώκο της Καλλιθέας θεωρώ ότι πληροί τις απαιτήσεις της πόλης μας. Οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του αποτελούν το εχέγγυο για την επίλυση των προβλημάτων της Καλλιθέας και ταυτίζονται με τις δικές μου θέσεις και απόψεις όπως τις διατυπώνω από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου τα τελευταία 4 χρόνια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι θέσεις για το κυκλοφοριακό, τη δημοτική συγκοινωνία, την καθαριότητα και το περιβάλλον».

Ως εκ τούτου, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στηρίζω την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του κ. Δημήτρη Κάρναβου και παράλληλα θα συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2010 Δημήτρης Κάρναβος | dkarnavos.gr