Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Προγράμματος του Συνδυασμού «Η Καλλιθέα Αλλάζει».

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

| | |
Mε την παρουσία εκατοντάδων πολιτών της Καλλιθέας, που ανταποκρίθηκαν θερμά στην πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, στην πλατεία Τζιτζιφιών, η παρουσίαση του Προγράμματος του Συνδυασμού «Η Καλλιθέα Αλλάζει».

Ο Δημήτρης Κάρναβος άσκησε έντονη κριτική στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή για τη στασιμότητα που επικρατεί στην πόλη, την καθημερινή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής, την έλλειψη έργων και οράματος. Όπως τόνισε: « Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, μετά από πολλά χρόνια, είναι κουρασμένη. Οι δεσμεύσεις της, δυστυχώς, δεν υλοποιήθηκαν. Οι βεβιασμένες και σπασμωδικές προσπάθειες της τελευταίας στιγμής να επιδείξει κάποιο έργο, δεν πείθουν πια κανέναν και παραπέμπουν σε παλαιοκομματικές μεθόδους άλλων εποχών, που η ίδια η κοινωνία έχει αφήσει πίσω της ».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη διαμόρφωση του προγράμματος του Συνδυασμού «Η Καλλιθέα αλλάζει», σημείωσε ότι βασίζεται σε τρεις άξονες: τη μακρά αυτοδιοικητική εμπειρία, την εντατική επικοινωνία με τους πολίτες μέσω των εκδηλώσεων ανοικτού διαλόγου στις γειτονιές της πόλης και τη συνδρομή εξειδικευμένων επιστημόνων. Όπως υπογράμμισε: «Το πρόγραμμά μας πατάει γερά στη γη. Είναι ρεαλιστικό. Τεκμηριωμένο. Εφαρμόσιμο. Ξέρουμε καλά πως μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. Υπάρχει όμως γνώση, εμπειρία και δοκιμασμένη αποτελεσματικότητα. Υπάρχει πάθος για να πετύχουμε. Υπάρχει πίστη ότι η Καλλιθέα μπορεί να αλλάξει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2010 Δημήτρης Κάρναβος | dkarnavos.gr