Μαζί μπορούμε να νικήσουμε! Το μέλλον της Καλλιθέας είναι στο χέρι μας! Η αλλαγή είναι στο χέρι μας!

Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

| | |
Μπροστά σε εκατοντάδες Καλλιθεάτες που του επεφύλαξαν ενθουσιώδη υποδοχή, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, πραγματοποίησε την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στην πλατεία Δαβάκη την κεντρική προεκλογική του ομιλία, εν’ όψει των δημοτικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.
Ο Δημήτρης Κάρναβος και ο συνδυασμός «Η Καλλιθέα Αλλάζει» έχοντας αναπτύξει μια τεράστια δυναμική, έπεισαν Καλλιθεάτες όλων των ηλικιών και κοινωνικών στρωμάτων να γεμίσουν ασφυκτικά την πλατεία Δαβάκη, προκειμένου να δείξουν την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους στην προσπάθεια για την Αλλαγή στο Δήμο μας. Το γεγονός αυτό αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της δύναμης με την οποία έχει μπει στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Κυριακής η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Δημήτρη Κάρναβου, που κερδίζει συνεχώς έδαφος και κάνει την μεγάλη ανατροπή στον Δήμο μας.
Στη σύντομη ομιλία του, ο Δημήτρης Κάρναβος παρουσίασε την πρόταση του συνδυασμού του για μια Νέα Αρχή στην πόλη της Καλλιθέας. Μια πρόταση ολοκληρωμένη, με το βλέμμα σε ένα αύριο ανάπτυξης και προοπτικής για την πόλη και τους κατοίκους της. Μια πρόταση που αποτελεί ανοιχτό κάλεσμα σε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της Καλλιθέας να εργαστούν από κοινού για να βγει η πόλη από το σημερινό τέλμα, να αφήσει πίσω της την εποχή των χαμένων ευκαιριών και των υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα, και να προχωρήσει με αυτοπεποίθηση προς τα εμπρός.
Σύντομη αναφορά έκανε ο Δημήτρης Κάρναβος και στον απερχόμενο Δήμαρχο, ασκώντας του δριμεία κριτική για την υποβάθμιση της ζωής στην πόλη, αλλά και την στασιμότητα που επικρατεί. Υπενθύμισε ότι για τον απερχόμενο Δήμαρχο η Καλλιθέα ήταν η τελευταία επιλογή, αφού απέτυχε να προωθήσει την υποψηφιότητά του ως περιφερειάρχη ή ως βουλευτή και ότι σήμερα, βλέποντας ότι δεν είναι εύκολη η εκλογή του, κάνει κινήσεις σπασμωδικές, παρουσιάζοντας ως δικά του έργα με τα οποία δεν έχει καμία σχέση, όπως η δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου. «Όλα αυτά είναι συμπτώματα μιας περιόδου αδράνειας που φτάνει όμως στο τέλος της», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κλείνοντας μέσα σε επευφημίες την ομιλία του, ο Δημήτρης Κάρναβος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τους υποψήφιους του συνδυασμού «Η Καλλιθέα Αλλάζει», ανθρώπους που εκπροσωπούν όλο το φάσμα της τοπικής κοινωνίας, και τους κάλεσε μαζί του στην εξέδρα. «Την Κυριακή η Καλλιθέα αλλάζει! Η στασιμότητα ανήκει στο χθες! Η ελπίδα ανήκει στο αύριο! Η αδράνεια μας κούρασε. Ό,τι είχαν να δώσουν το έδωσαν! ΉΉρθε η ώρα να προχωρήσουμε με φρέσκιες ιδέες! Με όρεξη! Με τη δύναμή σας! Με τη συμμετοχή σας! Μαζί μπορούμε να πετύχουμε! Μαζί μπορούμε να νικήσουμε! Το μέλλον της Καλλιθέας είναι στο χέρι μας! Η αλλαγή είναι στο χέρι μας!».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2010 Δημήτρης Κάρναβος | dkarnavos.gr