Διεκδικούμε τη δημιουργία χώρου στάθμευσης στο οικόπεδο του ΙΚΑ (Μαντζαγριωτάκη & Εσπερίδων)

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

| | |


Την περασμένη Τετάρτη αντιπροσωπία της παράταξης «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ» με επικεφαλής το Δημήτρη Κάρναβο, διοργάνωσε εκδήλωση διαμαρτυρίας για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης στο οικόπεδο του ΙΚΑ (Μαντζαγριωτάκη & Εσπερίδων). Στο ειδικό ενημερωτικό που διανεμήθηκε, τονίζεται η έλλειψη χώρου στάθμευσης με συνέπεια την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των Καλλιθεατών, ενώ προτείνεται η άμεση κατασκευή υπαίθριου χώρου στάθμευσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που διανεμήθηκε:


Τα αυξημένα κυκλοφοριακά προβλήματα σε συνδυασμό με την έλλειψη χώρων στάθμευσης υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των Καλλιθεατών αφαιρώντας κάθε ελπίδα επιβίωσης των τελευταίων εναπομείναντων καταστημάτων της πόλης μας. Χρόνιο αίτημα των κατοίκων και των καταστηματαρχών της Καλλιθέας, ιδιαίτερα του κέντρου, είναι ηδημιουργία χώρων στάθμευσης.

Πρόσφατα, ο Δήμος Καλλιθέας προχώρησε στην αγορά του οικοπέδου των πρώην πλυντηρίων του ΙΚΑ (Μαντζαγριωτάκη και Εσπερίδων γωνία) έκτασης 2,5 στρεμ. , με σκοπό την κατασκευή πολιτιστικού χώρου.

Η παράταξή μας έχει -εδώ και καιρό- προτείνει τη δημιουργία χώρου στάθμευσης στο οικόπεδο. Ειδικότερα, προτείνουμε:α) Άμεση κατασκευή, χωρίς πολλά έξοδα (ασφαλτόστρωση) υπαίθριου χώρου στάθμευσης, ωσότου να προχωρήσουν οι – μακροχρόνιες- διαδικασίες κατασκευής του πολιτιστικού κτιρίου.

β) Δημιουργία μόνιμου υπόγειου χώρου στάθμευσης, όταν κατασκευαστεί το πολιτιστικό κέντρο.

Καλούμε τη διοίκηση του δήμου Καλλιθέας να υλοποιήσει την πρότασή μας για να λυθούν τα έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα και να αναζωογονηθεί η πολύπαθη αγορά της πόλης μας.

Στη δράση παρευρέθησαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι: Γαϊτάνης Αναστάσιος, Μπαρμπάκος Ευάγγελος, Ζάκας Σταύρος και ο πρώην αντιδήμαρχος Καλλιθέας Σοφιανίδης Χριστόφορος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2010 Δημήτρης Κάρναβος | dkarnavos.gr