Η Καλλιθέα είναι οι γειτονιές της!

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

| | |


Η Πρωτοβουλία - Παρέμβαση της δημοτικής παράταξης του Δημήτρη Κάρναβου για την καθημερινότητα στις γειτονιές της πόλης συνεχίζεται.

Το προηγούμενο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου εκπρόσωποι της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Η Καλλιθέα Αλλάζει» με επικεφαλής τον Δημήτρη Κάρναβο, συζήτησαν με τους κατοίκους των οδών Αναγνωσταρά, Σκοπευτηρίου, Μεσολογγίου.

Οι κάτοικοι απάντησαν σε ερωτηματολόγιο όπου καταγράφηκε το αίτημα ανάπλασης των παραπάνω οδών καθώς και μια σειρά από τοπικά προβλήματα όπως η έλλειψη καθαριότητας, τα όμβρια ύδατα και ιδιαίτερα η ελλιπής περιποίηση των δένδρων (κλάδεμα) κ.α.

Ο Δημήτρης Κάρναβος δεσμεύτηκε να προωθήσει τις προτάσεις των κατοίκων, δηλώνοντας σχετικά ότι: «η καθημερινότητα στις γειτονιές μας πρέπει να αποτελεί βασική προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ο κ. Ασκούνης έχει εγκαταλείψει την Καλλιθέα και αυτό φαίνεται από τα πολλά προβλήματα που συναντάμε στις γειτονιές. Εμείς είμαστε παρόντες όχι μόνο για να τα επισημάνουμε αλλά και για να τα αντιμετωπίσουμε, ακόμη και από τη θέση της αντιπολίτευσης. Ταυτόχρονα ετοιμάζουμε το πρόγραμμα και τις δράσεις της επόμενης ημέρας, της νέας πενταετίας που θα είναι περίοδος αλλαγής για την Καλλιθέα. Θα επισκεφτούμε και θα παρέμβουμε σε κάθε γειτονιά της Καλλιθέας!»


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2010 Δημήτρης Κάρναβος | dkarnavos.gr